نام : ارزش غذایی ران مرغ

ارزش غذایی ران مرغ

ساق ران مرغ غضروفی مانند است و حاوی ترکیب‌های پروتئینی هستند و خوردن آن‌ها به شرطی که خوب پخته و نرم شده باشند، می‌تواند بسیار مفید باشد. در کشورهای دیگر، نوعی مرغ پرورش داده می‌شود که بسیار ریز است و زمان پرورش کوتاهی دارد. جنس این مرغ ریز و جوجه‌کبابی، به گونه‌ای است که هنگام پخت، استخوان‌هایش هم نرم و قابل خوردن می‌شود.

فواید و ارزش غذایی گوشت مرغ

گوشت مرغ سرشار از ویتامین هایی نظیر B6 (که در تولید گلبول های قرمز خون ، تقویت سیستم ایمنی بدن و… نقش دارند) ،
مواد معدنی و پروتئین های لازم برای حفظ تراکم استخوان ها میباشد.
و در هر جا به عنوان غذایی اصلی قابل سرو است.
چربی گوشت مرغ ( ساق ران مرغ ) از دسته چربی های اشباع نشده است که کمک به کاهش کلسترول خون میکند.
با مصرف روزانه گوشت مرغ ۷۲ درصد از ویتامین B3 ، ۳۶ درصد از ویتامین B6 ، ۴۰ درصد از ماده معدنی سلنیوم که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد قابل تامین است. همچنین سرشار از ماده فسفر (که برای حفظ و شکل گیری دندان و استخوان ها، حفاظت از بافت های ماهیچه ای و…است) میباشد. همچنین در عملکرد بهتر غده تیروئید نقش بسزایی دارد. با مصرف گوشت مرغ پتاسیم مورد نیاز بدن تامین میشود.



File engine/modules/ene_pm/ene_pm.php not found.