نام : خواص گوشت کبک
ارزش غذایی گوشت کبک چقدر است ؟
هر 100 گرم گوشت کبک 112 کیلو کالری انرژی دارد. 25 گرم پروتئین دارد، 85 میلی گرم کلسترون خوب دارد، 3 میلی گرم ویتامین B3 دارد، 0.7 میلی گرم آهن دارد، 37 میلی گرم سدیم دارد، 0.7 میلی گرم روی دارد، و شامل مقادیر قابل قبولی از فسفر، پتاسیم، منیزیم و سایر ویتامین ها و مواد معدنی میباشد.
که ارزش غذایی این پرنده با ارزش غذایی سایر گوشت ها مانند گوشت گاو و گوشت قرقاول برابری می کند.
حدیثی از امام موسی کاظم (ع) می فرمایند: " گوشت کبک ساق را محکم می کند و تب را می برد "
که ارزش غذایی این پرنده با ارزش غذایی سایر گوشت ها مانند گوشت گاو و گوشت قرقاول برابری می کند.
حدیثی از امام موسی کاظم (ع) می فرمایند: " گوشت کبک ساق را محکم می کند و تب را می برد "
خواص درمانی گوشت کبک چیست؟
- درمان کم خونی
- برطرف نمودن ضعف عمومی بدن
- باعث تقویت دستگاه گوارشی، جگر و طحال می شود.
- کمک به درمان یرقان
- کمک به درمان صرع
- تقویت بینایی
- تقویت حافظه
- پیشگیری از بیماری های قلبی
در پایان اگر قصد پرورش کبک را دارید، پیشنهاد می کنیم با خرید یک دستگاه جوجه کشی خانگی و ارزان اقدام به جوجه کشی از این پرنده نموده و شروع به پرورش جوجه کبک ها کنید. این پرنده در هر شرایط دمایی قابل پرورش است و مقاومت آن در برابر بیماری بالاست.