ارزش غذایی گوشت بلدرچینگوشت بلدرچین(خام) از دسته گوشت ها است.
۱۰۰ گرم از این غذا حاوی ۱۳۴.۰۰ کیلو کالری انرژی و ۰.۰۰ گرم کربوهیدرات و ۲۱.۷۶ گرم پروتئین و ۴.۵۳ گرم چربی است.
این غذا چه ویتامین هایی داره؟
۸.۲۰ میلی گرم ویتامین ب۳( نیاسین) ۰.۷۹ میلی گرم ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) ۰.۵۳ میلی گرم ویتامین ب۶ ۷.۲۰ میکرو گرم ویتامین C ۰.۲۸ میلی گرم ویتامین ب۱ (تیامین) ۰.۲۹ میلی گرم ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) ۰.۴۷ میکرو گرم ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) ۷.۰۰ میکرو گرم ویتامین ب9 (فولات) ۵۷.۰۰ IU ویتامین A
فواید مصرف گوشت بلدرچین
۱. درمان کمخونی
آهن موجود در گوشت بلدرچین کم خونی را درمان میکند. آهن، با نقش مؤثری که در تولید هموگلوبین و گلبولهای قرمز خون دارد، مشکل کمخونی بدن را برطرف میکند.
۲. تأمین انرژی موردنیاز بدن
گوشت بلدرچین حاوی ویتامین B2 است که کربوهیدرات را به قند تبدیل میکند. همان طور که میدانید، قند ماده انرژیزایی است که بدن به آن نیاز دارد.
۳. مراقبت از پوست
گوشت بلدرچین، علاوه بر ویتامینهای A و B، ویتامین E هم دارد. ویتامین E بلدرچین مانند ویتامین E موجود در سبزیجات و میوهها مانع پیری پوست میشود و در عین حال، برای بازسازی و احیای پوست نیز مفید است.
۴. حفظ قدرت و استحکام استخوانها
گوشت بلدرچین فسفر و کلسیم دارد. این ۲ ماده مغذی برای مراقبت از استخوانها مفیدند؛ بنابراین با مصرف این گوشت میتوانید از بیماری پوکی استخوانِ ناشی از نبود کلسیم و فسفات پیشگیری کنید.
۵. ترمیم بافتهای بدن
یکی دیگر از فواید گوشت بلدرچین ترمیم بافتهای صدمهدیده بدن است. پروتئین موجود در گوشت و تخم بلدرچین به ما در بازسازی و احیای برخی از بافتهای بدن و سلولهای ناخنها، پوست و مو کمک میکند و تولید هورمون و آنزیمهای بدنمان را افزایش میدهد.
۶. مراقبت از سلامت قلب
پروتئین موجود در گوشت و تخم بلدرچین موجب حفظ توازن کلسترول بد در بدن میشود. این موضوع در سلامت قلب مؤثر است.
سفارش محصول